Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här
Kundvagnen är tom

LOGITECH MeetUp

LOGITECH MeetUp (960-001102)

LOGITECH MeetUp

Artikelnr:
960-001102
EAN:
5099206072060

Allt-i-ett-konferenskamera med ett ultrabrett objektiv för små rum.
7.144:-
8.930:- inkl. moms
Webblager 238
Beskrivning

MeetUp är designad för mötesrum och andra mindre utrymmen och förpackar stora funktioner i en kompakt formfaktor.

TALA ENKELT
Justering av röst och video framtill i rummet är bara det första steget för naturliga samtal. RightSound™-teknik inkluderar en strålformande mikrofonuppsättning som tar upp tal, samtidigt som den automatiskt justerar nivån för starkare och lägre röster och undertrycker oväsen.

RIGHTSIGHT
Datorsyn
Med RightSight™-datorsyn justerar Meetup automatiskt kamerapositionen och zoomen för att hitta och rama in alla i rummet.

 
Smidig installation
MeetUp ansluts till en stationär eller bärbar dator via USB för enkel installation och plug-and-play-videokonferenser.

Kompakta mått och mångsidiga monteringsalternativ sparar plats och minimerar synliga sladdar.

5 X ZOOM
Ramar perfekt in presentatörer för att minimera bakgrundsdistraktioner. Zooma in på en whiteboard eller ett objekt så att deltagare på avstånd kan se vad du ser. Tack vare den avancerade 4K-bildsensorn förblir bilden skarp och klar, även när du zoomar in på detaljer.
 
FÖRSTKLASSIG KAMERAOPTIK
Meetup har en briljant konstruerad premium-kameraoptik som fångar en vid bildvinkel utan att förvränga ansikten eller möbler med en ”fisheye”-effekt. Ansikten ser naturliga ut, whiteboard-text förblir läsbar och raka linjer förblir raka.
 
BLUETOOTH®-HÖGTALARTELEFON
Redan ansluten på din smarttelefon? Ringer du till en ljudkonferens? Para ihop Meetup med din smarttelefon eller surfplatta och få enastående ljudkvalitet, volym och en aktionsradie som handenheter inte har.
 
TA KONTROLL
När du behöver justera volymen, stänga av mikrofonen eller ta manuell kontroll över kamerapositionen använder Meetups fjärrkontroll radiofrekvenssignaler (RF) för pålitlig och diskret styrning från var som helst i rummet. Du kan även ladda ner den kostnadsfria Logi Remote-appen (tillgänglig på iTunes) för att kontrollera Meetup med en iPhone eller iPad.
 
RIGHTSENSE-TEKNIK
Den proaktiva tekniken Logitech RightSense™ levererar bättre videomöten enkelt och automatiskt. RightSound optimerar den mänskliga rösten och förbättrar konversationsklarheten. RightSight flyttar automatiskt kameran och justerar zoomen så att ingen hamnar utanför bilden och RightLight hjälper alla att se bra ut på kameran, oberoende av ljusförhållandena.

 

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.
Top