Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här
Kundvagnen är tom

LENOVO ThinkPlus ePac 2Y Accidental Damage Protection Stackable

Förstasidan Komponenter Service & Support LENOVO ThinkPlus ePac 2Y Accidental Damage Protection Stackable
LENOVO ThinkPlus ePac 2Y Accidental Damage Protection Stackable (5PS0V08558)

LENOVO ThinkPlus ePac 2Y Accidental Damage Protection Stackable

Artikelnr:
5PS0V08558
502:-
627,50 inkl. moms
Webblager 500
Beskrivning

2 Års Accidental Damage Protection (Tillägg)

Det här är en tilläggsgaranti, inte den verkliga garantin.
Denna tilläggsgarantin måste matcha garantilängden. Om garantiperioden är kortare än längden på denna tilläggsgarantin måste du köpa en garantiförlängning med denna tilläggstjänst.

LÅGPRISSKYDD FÖR SKADOR UTANFÖR GARANTIN

SKYDDA DIN PC FRÅN OVÄNTADE SKADOR

Med tanke på att dagens användare är så mobila är det oundvikligt att något oväntat sker även för exceptionellt välutvecklade bärbara datorer. Lenovos reparationsuppgifter för mobiler visar att en betydande procentandel av användarna kommer att råka ut för en skada utanför garantin inom de tre åren av datorns livscykel. Accidental Damage Protection erbjuder betydande besparingar jämfört med reparationer som inte täcks av garantin.


FÖRUTSÄGBAR BUDGET
Med en enda initial investering kan du exakt förutsäga de årliga reparationskostnaderna för systemet.

BETYDANDE BESPARINGAR
Med Accidental Damage Protection gör du betydande besparingar jämfört med kostnaderna för en reparation av systemet eller inköp av ett nytt. Användarna sparar vanligtvis mellan 28 och 80 procent beroende på maskinen och reparationen.

KVALITETSSÄKRING
ADP utförs av Lenovo™-utbildade tekniker som använder av Lenovo™ godkända reservdelar, vilket minskar behovet av nya reparationer.

OMFATTANDE REPARATIONER
Lenovos omfattande diagnostiska verktyg kan identifiera dolda skador som annars skulle ha kunnat förbli obehandlade.


VISSTE DU DETTA?

Allmänna garantivillkor täcker inte oavsiktliga skador. Med Lenovos Accidental Damage Protection skyddas ditt system från det oväntade. Genom vårt globala nätverk med reparationsdepåcenter repareras datorer av Lenovo™- certifierade tekniker som använder av Lenovo™ godkända reservdelar. Om skadan kan repareras returneras ägarens egen PC, men skulle en reparation vara omöjlig byts hela systemet ut utan extra kostnad (1). Med en uppgradering till Expedited Depot Warranty Service kan du säkerställa ett så kort driftstopp som möjligt med snabbare handläggningstid påomfattade reparationer.

VARFÖR ACCIDENTAL DAMAGE PROTECTION?

Fördelar:
Baserat på exempel på anspråk ställda till Lenovo™ kan Accidental Damage Protection innebära en genomsnittlig besparing på 28 procent jämfört med vanliga reparationskostnader, och 75–80 procent för surfplattor (ADP endast tillgängligt på ThinkPad®-surfplattor).

Vanliga reservdelskostnader för komponenter som skadas ofta:
• Moderkort upp till 500 USD • Display 450 USD
• Skivenhet 300 USD • DVD-enhet 200 USD
• Skadad surfplatta: 250 USD för mindre reparationer och upp till 600 USD för byte av flera delar

IT-avdelningar behöver inte köpa och hantera reservdelslager för att laga skadade datorer.
Lenovos omfattande diagnostiska verktyg kan identifiera dolda skador som annars skulle ha kunnat förbli obehandlade.
Minimera driftstopp och maximera din bekvämlighet med en uppgradering till Expedited Depot Service.


VAD TÄCKS VANLIGTVIS? (2)
Att datorn tappas oavsiktligt, oavsiktliga spill, stötar eller kollapser som sker under normala driftförhållanden eller normal hantering, inklusive strömsprång och skada på den inbyggda LCD-skärmen. Om du har en garanti som gäller på din plats kan du vara kvalificerad för ADP-reparationer på plats (3).

Exempel
• Vårt system råkade glida av bordet och LCD-skärmen sprack.
• Ett strömsprång orsakade stora skador på din dators maskinvara under ett åskoväder.
• Kaffe spilldes ut på tangentbordet och hur stor skadan är vet jag inte.

VAD TÄCKS INTE?
Kosmetisk skada4, förlorad utrustning eller kollapser på grund av att utrustningen använts utanför normala driftförhållanden. All dataförlust eller affärsavbrott, avsiktliga skador och felanvändning, borttagning
eller ändring av delar, tillbehör, stöld, brandskador, kringutrustning eller tredje parters produkter, även om de sålts av Lenovo™.

Exempel
• Det yttre höljet har spruckit, men ditt system fungerar fortfarande effektivt.
• Du glömde din PC i tunnelbanan.
• Systemet användes ute i regnet och du förlorade en hel arbetsdag eftersom din dator inte längre fungerar.
• Stiftet eller batteriet sattes i på fel sätt.


Lenovo™ Accidental Damage Protection är en del av Lenovo™-tjänsternas omfattande portfölj som ger stöd under dina PC:ars hela livscykel.
(1) Begränsning för en ersättningsprodukt. Om kostnaden per anspråk överskrider produktens pris kommer produkten att ersättas. Tak för anspråk avseende surfplatta: begränsat till ett anspråk för en period på 12 månader.

(2) Tjänsten finns i det land eller område där du köpte din Accidental Damage Protection-försäkring, men är inte överförbar om systemet flyttas till ett annat land.

(3) Om du är berättigad till garantiservice på plats under Lenovos begränsade garanti och om tjänsteleverantören bestämmer att din produkt kan repareras på din plats kommer serviceleverantören att reparera eller byta ut produkten på din plats. En del reparationer kan behöva göras på ett servicecenter. Om så är fallet betalar tjänsteleverantören för försändelsen av produkten till servicecentret. Om du köper en garantiservice på plats med Accidental Damage Protection är servicenivån för reparationer på plats begränsade till LCD och tangentbord som kunden inte själv kan byta ut. Om reparationen inte kan avslutas vid det första besöket på plats skickas systemet till Lenovos servicecenter där reparationen avslutas. Eventuellt finns inte på plats-service i alla regioner.

(4) Kosmetiska skador, t.ex. repor, hack eller sprickor som inte påverkar produktens funktion eller strukturella integritet. Alla produkter och erbjudanden finns endast i mån av tillgång. Lenovo förbehåller sig rätten att ändra produkterbjudanden och specifikationer när de vill utan att meddela om detta.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.
Top