Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här
Kundvagnen är tom

LENOVO 4Y Tech Install CRU

LENOVO 4Y Tech Install CRU (5WS0V07070)

LENOVO 4Y Tech Install CRU

Artikelnr:
5WS0V07070
1 068:-
1 335:- inkl. moms
Webblager 100
Beskrivning

4 Years Lenovo™ On-Site and Technician Installation of Customer Replaceable Unit Parts (Add-On)

Det här är en tilläggsgaranti, inte den verkliga garantin.
Denna tilläggsgarantin måste matcha garantilängden. Om garantiperioden är kortare än längden på denna tilläggsgarantin måste du köpa en garantiförlängning med denna tilläggstjänst.

Gör Garantireparationen Enkel
Med Bas garanti-täckning krävs det att kunden byter många PC-delar och -komponenter (CRUs– Customer Replaceable Unit Parts, av kunden utbytbara enhetsdelar). Med Lenovos On-Site +Technician Installation of CRUs slipper du ödsla tid på och ha strul med utbyte avCRU-reservdelar och har tillgång till den praktiska på plats-installationen av en behörig Lenovo™-tekniker.

Ultimat Bekvämlighet
Lenovos On-Site +Technician Installation of CRU är idealiskt för avlägsna platser där tekniska resurser inte finns att tillgå eller för företag med oerfarna användare.

Optimerar Resurstid För It
Frigör IT-personal från installation av reservdelar så att de får mer tid för verksamhetens kritiska uppdrag.

Kvalitetsförsäkran
Konsekvent, bäst-i-klassen-kvalitet för av Lenovo™ godkända reservdelar och av Lenovo™ godkända tekniker säkerställer det löpande värdet av din produkt.


Erbjudandet
Med Lenovos On-site + Technician Installation of CRUs installeras delar som normalt skulle göras av användaren nu av en behörig Lenovo™-tekniker (1).

Lenovos On-site + Technician Installation of CRUs finns för dina bärbara Think-datorer, stationäradatorer, arbetsstationer och All-in-Ones, och ges som standard vid en del garantiuppgraderingar.


Lenovo™ erbjuder en omfattande portfölj av tjänster som täcker din PC under hela dess livscykel.
(1) On-site-garantiserviceavtal krävs för att köpa On-site + Technician Installation of Customer Replaceable Unit Parts. Erbjudanden om servicebesök hanteras direkt av Lenovo.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.
Top