Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här
Kundvagnen är tom

LENOVO 3Y Depot/CCI upgrade from 1Y Depot/CCI

Förstasidan Komponenter Service & Support LENOVO 3Y Depot/CCI upgrade from 1Y Depot/CCI
LENOVO 3Y Depot/CCI upgrade from 1Y Depot/CCI (5WS0V07105)

LENOVO 3Y Depot/CCI upgrade from 1Y Depot/CCI

Artikelnr:
5WS0V07105
2 044:-
2 555:- inkl. moms
Webblager 100
Beskrivning

Lenovo skyddar dina IT-tillgångar under hela livscykeln så att dina tekniker kan fokusera på verksamheten. Lenovo är en äkta företagspartner som har som målsättning att göra dig nöjd och framgångsrik, och erbjuder ett stort sortiment med service- och supportlösningar.

I alla garantier från Lenovo ingår telefonsamtal till kundtjänst och täcker såväl arbete som reservdelar och systemreparationer för alla defekter från tillverkaren och vanliga problem som kan uppstå med din Lenovo-produkt. Om ett problem inte går att åtgärda via telefon, måste enheten skickas till en Lenovo-verkstad. (Fraktmetoden varierar i olika länder.)

I alla garantier från Lenovo ingår telefonsamtal till kundtjänst och täcker såväl arbete som reservdelar och systemreparationer för alla defekter från tillverkaren och vanliga problem som kan uppstå med din Lenovo-produkt. Om ett problem inte kan lösas via telefon och inlämningsservice gäller, levererar kunden datorn till ett utvalt servicecenter för reparation eller byte. När datorn har reparerats eller bytts ut kan kunden hämta den från reparationsverkstaden.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.
Top