Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här
Kundvagnen är tom

ESET NOD32 Antivirus, 1 användare, 1 år, Svensk/Engelsk

Förstasidan Programvara Annan Programvara ESET NOD32 Antivirus, 1 användare, 1 år, Svensk/Engelsk
ESET NOD32 Antivirus, 1 användare, 1 år, Svensk/ Engelsk (NOD321Y)

ESET NOD32 Antivirus, 1 användare, 1 år, Svensk/Engelsk

Artikelnr:
NOD321Y
Antivirussystemet NOD32 ger ett unikt skydd mot hot mot din dator, arbetsstation, filserver, e-postserver eller andra system som är viktiga att skydda.
344:-
430:- inkl. moms
Webblager 10
Beskrivning

Introduktion av NOD32
Antivirussystemet NOD32 ger ett unikt skydd mot hot mot din dator, arbetsstation, filserver, e-postserver eller andra system som är viktiga att skydda. NOD32 finns för en mängd olika plattformar, allt från Microsoft Windows 95 / 98 / ME / NT / 2000 / XP till olika UNIX-system och e-postservrar. Virus, maskar och andra illvilliga program hålls effektivt borta. Mjukvaran innehåller avancerade metoder för att hitta virus, och ger ett skydd mot många maskar och virus som ännu inte har skapats. Även om NOD32 har en avancerad heuristisk motor som lyckats hitta flera välkända och välspridda virus innan alla andra antivirusprogram så är det viktigt att man kan lita på att antivirusprogrammet alltid är uppdaterat. NOD32s Control Center uppdaterar snabbt och enkelt antivirusdatabaserna utan att du behöver tänka på det.
 
NOD32 - Utmärkelser
NOD32s effektivitet på att hitta virus, i samband med 2-50 gånger snabbare hastighet på att genomsöka hårddiskar har gett produkten många prestigefyllda utmärkelser. NOD32 är världsledande i Virus Bulletin 100% Awards genom att ha vunnit fler utmärkelser än någon annan produkt. Sedan dess första bidrag till VB100 i maj 1998 är NOD32 den enda produkt som aldrig missat ett enda så kallat In-the-wild-virus. NOD32 har fått massor av utmärkelser och bland annat utsetts till "BEST Antivirus Solution in 2007" av AV-Comparatives. NOD32 har också t.ex. fått omdömena "Best Buy, Best Performance, Best Value" av oberoende UK Consumer´s Association. 

Teknisk överblick 
Varje produktversion av NOD32 är uppbyggd på samma unika motor, snabbheten som dominerar antivirusvärlden. NOD sätter standarden som andra antivirussystem bör följa.
 
NOD32 kännetecken:
 • Använder väldigt låga systemresurser.
 • ThreatSense technology - en enda, optimerad skyddsmotor som analyserar och identifierar skadlig kod, såsom virus, spyware, adware, phishing med mera
 • Extremt hög effektivitet på att hitta virus vilket har lett till många prestigefyllda Virus Bulletin 100%-utmärkelser för att ha hittat alla virus listade avThe WildList Organization International.
 • Sökhastigheten är maximerad genom associativ flernivås-cache och lågnivåoptimering av programkoden.
 • Makalös heuristisk analys hittar DOS-, Boot-, Win32-, makro-, skript- och andra virus.
 • Använder "single point" och CRC för exakt identifiering.
 • Kraftfull inbyggd emulator som hittar de mest sofistikerade polymorfiska och metaforiska virusen.
 • Använder både heuristisk och avancerade algoritmer för att ta bort virus.
 • Återskapar viktiga systemfunktioner vid eventuell infektering där "vanlig" desinficering misslyckas.
 • Rensar makrovirus och återställer dokument till deras ursprungliga form.
 • Hittar virus i många lösenordsskyddade databaser och dokument.
 • Hittar virus i packade och skyddade körbara filer (PKLite, LZexe, Diet, Exepack, CPAV).
 • Modulariserad 32-bitars programkod


Recent Awards
Antivirus Awards
 • ESET was awarded the "BEST Antivirus Solution in 2007" by AV-Comparatives.
 • Check out the latest Virus Bulletin to learn why ESET NOD32 Antivirus is the best solution.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.
Top