Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här
Kundvagnen är tom

ADOBE Acrobat - ALL - Windows - Danish - Renewal Upgrade Plan - 2Y - 1 USER - 1,000,000+ - 24 Months

Förstasidan / Programvara / Adobe / ADOBE Acrobat - ALL - Windows - Danish - Renewal Upgrade Plan - 2Y - 1 USER - 1,000,000+ - 24 Months
ADOBE Acrobat - ALL - Windows - Danish - Renewal Upgrade Plan - 2Y - 1 USER - 1, 000, 000+ - 24 Months (65197207AA04A24)

ADOBE Acrobat - ALL - Windows - Danish - Renewal Upgrade Plan - 2Y - 1 USER - 1,000,000+ - 24 Months

Artikelnr:
65197207AA04A24
  • Product Family Acrobat
  • Product Type Renewal Upgrade Plan
  • Language Danish
  • Operating System Windows
  • Duration 24 Months
  • Level Detail 1,000,000+
  • Users 1 USER
  • Points 140
977:-
1.221,25 inkl. moms
Förväntat leveransdatum 2021-08-03
Beskrivning

Redigera PDF-filer
Med Adobe® Acrobat® kan du göra mindre text- och bildändringar direkt i PDF-filen utan att behöva ursprungsdokumentet eller -grafiken.

Exportera från PDF-filer
Minska tiden du lägger på att skriva om text som har fastnat i PDF-filer. Konvertera PDF-filer till redigerbara Microsoft Office-dokument. Spara teckensnitt, formatering och arbete.

Skapa PDF-filer
Slipp oroa dig för att filerna du skickar inte ska visas korrekt på mottagarens skärm. Konvertera dokumenten till PDF-filer som vem som helst kan visa korrekt med kostnadsfria Adobe Reader®.

Skapa och analysera formulär
Minska tiden du lägger på att skapa formulär, skriva in uppgifter och rätta fel. Distribuera formulär online och samla sedan in svaren och analysera dem i realtid.

Slå samman och kombinera filer
Kommunicera tydligt med en enda PDF-bilaga. Slå ihop flera filer i en enda, ordnad PDF som du enkelt kan mejla ut och söka i.

Förenkla granskningar och godkännanden
Slipp gå igenom pappershögar och mejlkonversationer. Automatisera gransknings- och godkännanderundorna med Acrobat. Flera granskare kan se och bygga vidare på varandras kommentarer så att ni kan hålla deadline.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.
Top